About me

RAHMA

Ik ben Rahma Bekhit, het hoofd achter deze web-site. Ik ben 16 jaar oud en ik woon in het stadje Assen. Ik ga in Groningen naar school, en ik volg de studie mediavormgeving. Dit betekent dat ik mij specialiseer in het grafisch vormgeven en in audiovisueel.

Vanaf kleins af aan vind ik het al leuk om te schrijven, te fotograferen en andere mensen te inspireren. Ik heb hiervoor al 3 jaar lang een andere blog gehad, alleen doordat ik niet meer tevreden was met mijn content en het hoofdonderwerp (fashion&beauty) kwam ik op het idee om een nieuwe blog te beginnen. Ik wil namelijk nog steeds mijn passie voor fotografie, schrijven en mijn inspiratie delen met de wereld.

Natuurlijk heb ik ook nog andere hobbies! Zo vind ik het heel erg leuk om te paardrijden, om te shoppen, te tekenen en met netflixen heb ik zo nu en dan ook geen problemen haha.

DEZE WEB-SITE

Op deze web-site kunnen jullie artikelen verwachten over: Lifestyle, fotografie, outfits/fashion, persoonlijke artikelen, reizen, beauty, eten en inspiratie artikelen. Ook lijkt het me leuk om zo nu en dan wat sfeerbeelden te maken en dat in een video te stoppen, dus dit kunnen jullie ook wel eens verwachten!

Ook komt er een kopje met mijn portfolio. Omdat ik een mediavormgeving student ben krijg ik vaak opdrachten voor school (en soms andere bedrijven), en als ze goed uitwerken zou ik ze in mijn portfolio kunnen stoppen. Ik ga hier niet alles in stoppen, alleen de digitale dingen! Dit omdat ik ook bijvoorbeeld tekeningen en schilderijen in mijn portfolio heb.

Advertenties