Bye 2016, Hello 2017

gro boten.jpgZo he, wat ging 2016 snel voorbij zeg! 2016 was echt een jaar met heel veel ups en downs. Het lijkt me leuk om op de laatste dag van 2016 te laten zien wat toch echt mijn hoogtepunten van dit jaar waren. 

sneeuwijsvrij

Januari begon wel heeel leuk aangezien we 3 dagen lang ijsvrij kregen! Het leuke was ook nog dat dit ervoor heeft gezorgd dat ik 3 dagen langer kerstvakantie kreeg, als dit in 2017 zou gebeuren zou ik er zeker geen problemen mee hebben! Het was zo leuk om te zien dat iedereen buiten op straat aan het schaatsen en aan het sleeën was! (En ja, ik ging ook helemaal los)

almeremeeting Almere

In februari had ik samen met andere bloggers (Inge, Jessica en Anke) afgesproken in Almere. Het was echt zo’n leuke dag! Jessica en Anke had ik al eerder gezien, maar dit was overigens ook de eerste keer dat ik Inge had ontmoet.

intakeintake

In april had ik mijn intake dag voor de opleiding mediavormgeving. Het was een erg leuke, spannende en vermoeiende dag (vooral omdat ik die dag ervoor van een paard was gevallen dus met moeite op krukken liep). Gelukkig werd ik aangenomen, en ik ben nog steeds heel blij met deze keuze! Dit was trouwens 1 van de 20 dingen die ik in mijn portfolio had zitten die ik moest laten zien.

Amsterdam

Helaas heb ik hier geen foto’s meer van, maar in de meivakantie ben ik met mijn moeder en met mijn broertje naar Amsterdam geweest. We hadden een erg leuke en gezellige dag en zijn ook erg goed geslaagd met het shoppen!

witterzomerwitter zomer

Dit jaar heb ik ook met mijn lieve vriendinnen die ik van paardrijden een leuke zomer gehad. 3 van de 7 meiden hebben een huisje gehuurd op de camping witter zomer, en de rest kwamen die dagen langs. Het waren echt een paar hele leuke en gezellige dagen wat zeker nog wel een keer mag gebeuren!

Slagharen

In de zomervakantie ben ik met mijn gezin en allemaal vrienden naar Slagharen geweest, ik heb echt mijn jeugd herbeleefd haha. Echt heel leuk om te zien dat ook niks is veranderd! Mijn favoriete attractie? Toch wel de wildwaterbaan!

kamp.jpgkamp

Aan het begin van september ging ik op introductiekamp met de 1e jaars van mediavormgeving en mode. Hier hebben we elkaar veel beter leren kennen en hebben we een goede start van de studie kunnen maken! Echt een leuke manier om elkaar te leren kennen!

verjaardag

18 september ben ik 16 jaar oud geworden. Ik heb dit met een paar vriendinnen gevierd, maar niet heel uitbundig want daar had ik niet echt behoefte aan.

Rotterdam

In de herfstvakantie ben ik ook nog een dagje naar Rotterdam geweest, een super leuke stad om te shoppen!

Zoals jullie kunnen zien heb ik ook wel een paar leuke dingen meegemaakt in dit jaar! Hoe was jullie jaar eigenlijk? Was t een leuk jaar of juist helemaal niet? Nouja, ik ga in ieder geval mijn best doen om van 2017 een top jaar te maken en waar ik heel leuk op terug kan kijken!

Fijne jaarwisseling!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Bye 2016, Hello 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s